BOOST - et nyt koncept

19. december 2014

Et ny koncept er skabt: Boost.

Tid er en mangelvare i nutidens travlhed, så det kan ofte være vanskeligt at tage dage ud til kurser. Konsekvensen er, at man vil sikre sig, at dagene er godt givet ud.

Det råder Boost bod på ved at tilbyde en en-dags workshop med et givet tema. 

Boost er en dag, hvor du kan få genskabt energien - deraf navnet Boost - i noget, der er gået i stå eller er vanskeligt at håndtere. I stedet for et par timers coaching får du her 6 timers fokuseret opmærksomhed på noget vigtigt - og i en let atmosfære.

Boost giver inspiration og hjælp til at tage de første skridt mod et givet tema, der berører et menneske personligt og giver muligheden for selv at tage ansvar. På en enkelt dag kan man opnå at se muligheder, og er man ser villig til at tage fat, når man kommer hjem, kan man komme langt. Hvis du vil arbejde dybere og mere grundigt med dine udfordringer, kan du fortsætte på et flere dages kursus.

Her har du også mulighed for at tjekke om Mette Holm's måde at gribe tingene an på, passer til dig eller dine kolleger.

Tilmelding og brochure her.

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling som ansat i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Næste arrangement

28. februar 2021
Sted: Ingen tilmelding
Pris: 0
Vi tog til Island i tre dage med Mette Holm for at arbejde med en stor forandring. Jeg oplevede, at processen med kirurgisk præcision skar støj og bullshit væk.
Bjørn Rask Thomsen