Executive Leadership Coaching

Som topleder har du magt, indflydelse og muligheder for at sætte et varigt aftryk. Du er også dén hele organisationen forholder sig til på godt og skidt. Dine beslutninger, udvikling og kommunikation forplanter sig. Derfor har du sikkert også fokus på din udvikling som leder og optimering af dit lederskab, og sandsynligvis har du været på  flere udviklingsforløb (det er dog ingen forudsætning).

Her er en enestående chance for et én til én forløb, hvor du får fuld opmærksomhed på dine særlige udfordringer og visioner i samtaler med en erfaren coach. Jeg har sammensat et program baseret på mange års erfaring med topledere og deres udfordringer. Men med forståelse for at din situation er unik, er det fleksibelt og bliver efter første møde tilpasset dine særlige behov.

Forløbets moduler kan have sit fokus på enten dit personlige lederskab eller din ledelse i organisationen, men vil i sagens natur altid have elementer af begge. I det personlige forløb anbefaler jeg et forløb bestående af mindst syv sessioner med fire temaer, som justeres efter dit udgangspunkt.

En session varer 2 timer. Kontakt Mette Holm for et uforpligtende tilbud eller mere information.

Et muligt forløb er her beskrevet i en grafisk oversigt:

 

Dit personlig lederskab

Moduler i Executive Leadership Coaching

Ledelse i organisationen

Moduler i Executive Leadership Coaching

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Det kunne være utålmodighed, der fik hestene til at løbe den modsatte retning, eller manglende kommunikation mellem kolleger, der også bevirkede at hesten ikke kunne finde ud af, hvad den skulle.
Rikke Markmann Johannessen, director