Mette Holm i Lovesprings advisory board

23. november 2015

Mette Holm sidder i et nyt advisory board for Lovespring, en organisation med mottoet Vand for Vand. De sælger vand og vandflasker til genopfyldning, blandt andet på Roskilde Festival og bruger overskuddet til i samarbejde med Børnefonden at finansiere brøndprojekter i 3. verdens lande.
Ingen skal tjene penge på det, selvom de to bag projektet, Andreas og Katharina Papadakis lægger så meget arbejde i Lovespring, at de gerne snart skal have løn for deres anstrengelser, så de ikke længere behøver have jobs ved siden af for at få privatøkonomien til at hænge sammen, men kan lægge hele fokus på at skaffe rent vand til verden.
Advisory boardet består af mennesker med forskellige kompetencer og skal hjælpe med at løfte Lovespring til næste niveau.

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling som ansat i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Næste arrangement

1. april 2020
Sted: Aarhus området
Pris: 6.500
Ekskl. moms; inkl. frokost
Beskrivelse: Kl. 9.00 - 16.00 med vigtig udfordring
For me this is a course that is still alive also half a year after and beyond, as it has given me a set of very concrete tools as well as a valuable contribution to my personal journey.
Agnete Gamborg, vice president