Testimonials

"Vi tog til Island i tre dage med Mette Holm for at arbejde med en stor forandring. Jeg oplevede, at processen med kirurgisk præcision skar støj og bullshit væk. Vi skabte en dybere kontakt mellem os, og derfra blev der skabt tydelighed om forventninger, om den fælles kultur, om ambitionerne. Ambitionen blev skabt med blik for helheden og en lyst til at tage den rejse sammen. Vi tog hjem med smilende øjne og mere modige til at tage de store beslutninger."
Bjørn Rask Thomsen
Denofa
"Mette brugte bl.a. at sætte os ud i matchrace båd, ikke bare som en oplevelse, men som en samarbejdsøvelse, hvis resultater, der blev seriøst og virksomt arbejdet videre med resten af forløbet. Og bedst af alt gik udviklingen ikke i stå, da vi forlod seminaret - det virker stadig!"
Jørgen Krogh, direktør
BEK, Herning kommune
"Heste som coaches: Conscious Communication er et kursus helt i top og er en af mine største oplevelser som menneske og som leder. Det har rykket mig meget som person. Mette evner at sætte et rum, hvor jeg som deltager tænker, at jeg er heldig."
Jesper Hjulmand, CEO
SEAS-NVE
"Resilient Leadership on Iceland: This is a course, where I got very fast into the core – the essence – everything else is impossible in the nature of Iceland and with an inspirering group of women. For me this is a course that is still alive also half a year after and beyond, as it has given me a set of very concrete tools as well as a valuable contribution to my personal journey."
Agnete Gamborg, vice president
LEGO
"Wise Woman var nogle dejlige dage i selskab med stærke og ambitiøse kvinder, og i dette rum fik jeg bl.a. lært at sætte pris på min sårbarhed og intuition, og jeg blev opmærksom på at også humor og en uhøjtidelig tilgang til mig selv er gode egenskaber når jeg vil opnå mål for mig selv og min organisation. Jeg fik fyldt nye elementer i min personlige ledelsesværktøjskasse - værktøjer som jeg fx. hurtigt kan finde frem når jeg står i uventede situationer og har behov for hurtig handling. Endelig fik jeg skabt et netværk til stærke og ambitiøse mennesker. Et netværk som gør mig i stand til bedre at udfylde min rolle autentisk og visionært i både mit professionelle liv og mit private liv. I loved it."
Berit Sanne Andersen, overlæge og leder
Regionshospitalet Randers
"Wise Woman er et fantastisk kursus, hvor du arbejder med dig selv; dit potentiale og din karriere- og livsvej. Jeg fik øjnene op for, hvad der begrænser mig samt troen på at jeg “som mig“ er den bedste leder for mine medarbejdere. At det er vigtigt, at jeg som leder er i balance og har overskud, så jeg bevarer min integritet og autenticitet i alt hvad jeg gør og har styrken til at turde gå nye veje til gavn for min medarbejdere og min virksomhed."
Lene Christensen, senior manager
Novozymes
"Jeg har deltaget på Robust Leadership. De fantastiske omgivelser på Island og Mettes evne til at komme under huden på mig som person, gav mig den plads og det rum, jeg skulle bruge for at reflektere over, hvad jeg vil med min ledelse – hvornår mine evner bedst kommer i spil. Jeg har ikke lavet en 5-årig handleplan eller lignende, men jeg er blevet klarere på, hvad det er jeg bidrager med, og hvad jeg gerne vil arbejde med og har nemmere ved at formulere mine ambitioner og ønsker til fremtiden."
Rikke Markmann Johannesen
LEGO, director
"Heste til team-træning: Mette strikkede et rigtigt godt kursus sammen til mit team, hvor formålet delvist var; 1) at teammedlemmerne individuelt fik en indsigt i, hvordan de selv og deres kolleger agerer i et team, når der skal løses en opgave og 2) at vi fik defineret os selv som et team efter at have gennemgået en del forandringer. Vi kom hjem med en masse god læring om hinanden og ikke mindst os selv. Hestene var fantastiske til at vise os, når vi ikke evnede at kommunikere klart, og også når vi gjorde det for voldsomt. Det var ikke svært at drage parallellerne til vores samarbejde i afdelingen, de enkeltes udviklingsområder blev tydelige og nemmere at tale om, da vi pludselig havde noget konkret at henvise til. Det kunne være utålmodighed, der fik hestene til at løbe den modsatte retning, eller manglende kommunikation mellem kolleger, der også bevirkede at hesten ikke kunne finde ud af, hvad den skulle."
Rikke Markmann Johannessen, director
LEGO
"Jeg har fået større selvindsigt og helt klart noget at arbejde videre med på Conscious Communication. Vov pelsen og tag afted sammen. Jeg vil varmt anbefale andre at tage af sted i en samlet ledergruppe. Vi har fået en fælles referenceramme, hvor vi åbner os, og det er blevet ufarligt at konfrontere hinanden, fordi vi kan gøre det med venlighed og humor. Gruppens sammenhold er styrket, vi er nærværende med hinanden og oplever oprigtig interesse for hinanden som mennesker. Det tager vi med hjem i virksomheden, hvor det skaber synergi i samarbejdet. Vi accepterer hinanden, som vi er, og jeg oplevede, at fordi jeg accepterede en kollega, kan jeg se, at under hans facade er der andet og mere. Det har ændret vores mønster, når vi taler med hinanden. "
Charlotte Pommer, HR direktør
SEAS-NVE
"Strategiseminar: Afdeling Q samlede en tværfaglig gruppe af ledere, overlæger, oversygeplejeske, laboratorieansvarlig og sekretær for at arbejde med et fagligt emne. I 3 intensive, sjove og fagligt seriøse dage blev vi kyndigt faciliteret af Mette Holm i en struktureret, systematisk og overraskende proces, hvor vi gav håndslag på mål og plan. Energien og engagementet var højt under og efter seminaret, og vi lykkedes overraskende hurtigt med at gennemføre de vigtige aftaler, vi lavede. Og det satte skub i andre vigtige processer, vi har gennemført sidenhen."
Lars Østergaard, professor og ledende overlæge
Infektionsmedicinsk afdeling, Aarhus Universitetshospital
""Sandheden er" var en sætning, vi brugte igen og igen i på Conscious Communication, sandheden er, at sandheden er et meget stort og rent ord, som leder os frem til der, hvor sandheden virkeligt ligger. Sandheden er at jeg er rigtig glad på Mette Holms vegne over, at hun tager dette kursus i sit udbud, da det er en af de bedste danse, jeg har været budt op til. "
Annette Nørgaard, kundechef
SEAS-NVE

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Gruppens sammenhold er styrket, vi er nærværende med hinanden og oplever oprigtig interesse for hinanden som mennesker. Det tager vi med hjem i virksomheden, hvor det skaber synergi i samarbejdet.
Charlotte Pommer, HR direktør