Fremtidens Lederskab

Fremtidens lederskab er disciplinen, at forstå skillelinien imellem at sætte tydelig retning og sætte andres ressourcer fri til selv at finde vejen.

Strategien er at sætte retning, lave aftaler og skabe ejerskab.

Kommunikation er kunsten at skabe tydelige billeder og forståelse hos den anden og i lige så høj grad at modtage for at forstå.

Innovation er evnen til at se muligheder, hvor intet eksisterer; at se udover det kendte; at gå foran; at handle på visioner. Det fordrer åbenhed, nysgerrighed og tillid til skæve indfald.

Forandring er oplevelsen af, at noget skal lade livet. Det vil skabe modstand, når vi ikke forstår; det er uundgåeligt og indeholder potentialet til det storslåede og nye.

Samarbejde er synergien i samspillet mellem mennesker om noget vigtigt, som alle involverede har et fælles ejerskab til.

Fælles for alle er en forståelse af menneskers psykologi og drivkraft og klar og tydelig ledelse - både indadtil og udadtil. Det fremmes af vilje til personlig læring.

Træning er en forudsætning.

Værktøjer er det første skridt for at lære naturligt at mestre ledelse.

Kontakt Mette Holm for en uforpligtende samtale om dit behov.

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Gruppens sammenhold er styrket, vi er nærværende med hinanden og oplever oprigtig interesse for hinanden som mennesker. Det tager vi med hjem i virksomheden, hvor det skaber synergi i samarbejdet.
Charlotte Pommer, HR direktør