MoveOutsideStrategy Leadership

Move Outside Strategy Leadership: et nyt koncept på kendte principper. Basis er at bevæge sig, at være udendørs og at lave strategi med større perspektiv.

Om: 

Et proaktiv strategiseminar der tager gruppen væk fra kontor og ikke mindst skærm og aktiverer sanser, krop, følelser, ånd og tanke, så velkvalificerede beslutninger kan træffes og aftaler føres ud i livet. 

Hvem: 

Direktionen, bestyrelse, ledergruppen, afdelingen måske endda hele organisationen. 

Metode: 

BAGGRUND:  

Dybdegående processer har jeg lavet i 20 år. Udendørs aktiviteter er (næsten) altid integreret i mine aktiviteter.Og efter samtaler med folk, der har siddet i mange timer bag en skærm, vil jeg tilbyde det mange savner og alle har brug for: at samles, at være ude, at bevæge sig.  

MOVE

De store tænkere gik og går. Nietzche så meget, at han ikke stolede på tanker (egne eller andres), der ikke var formet under gang.  Jødiske skolebørn bevæger sig under læring for at integrere det i kroppen. 

Læring og løftet ånd er altså knyttet til bevægelse. Det bruger vi i vid udstrækning. 

Vi går, imens vi tænker eller taler sammen. Vi laver øvelser udenfor. 

Vi kan endda cykle eller ride. 

Der er mange muligheder for at bevæge sig. Vi finder den, der passer bedst til jer. 

OUTSIDE 

Naturen er blevet allemandseje, og derfor er det i frisk erindring, hvor meget den giver fra sig, når vi er der. Så vi flytter det kreative rum udenfor i dejlig natur, som er til stede over hele landet. 

Vi kan være ude hele tiden eller være tilknyttet et indendørs sted. Vi kan sove ude eller inde. 

Men hele seminaret er som udgangspunkt udenfor med medbragte presenninger eller lignende til ly for regn eller sol. 

Det hele er tilpasset jeres behov. '

Outside er også at tænke udenfor det kendte, hvilket forstærkes af omgivelser, der ikke ligner hverdagens.

STRATEGY 

Retning, aftaler og beslutninger træffes i en struktureret, proaktiv proces, så I forlader hinanden med klarhed, vilje til handling, mod og nye muligheder.  

LEADERSHIP  

Er alt det med småt, der finder vej ind i eftertanke, samtaler og følelser og skaber energi og engagement. 

Tid: 

Der skal ikke herske nogen tvivl om at 3 eller endda 4 dage skaber et solidt fundament, hvor aftaler er kvalificerede, beslutninger funderet i alle og udførelse allerede er i gang. 

Men mindre kan gøre det, hvis man gerne vil sætte gang i en proces og samle gruppen om perspektiv, fornuft og høj energi. Så 1 eller helst 2 dage kan bringe jer langt.

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

De fantastiske omgivelser på Island og Mettes evne til at komme under huden på mig som person, gav mig den plads og det rum, jeg skulle bruge for at reflektere over, hvad jeg vil med min ledelse.
Rikke Markmann Johannesen