Forandringsledelse

Din udfordring kan være:

Fusionere flere kulturer til en kultur; generere kommunikation, der virker; se fremad under forandringsproces; skabe muligheder ud af en konflikt, for at nævne nogle eksempler.

Målgruppe:

Afdelinger, organisationer, executive teams og grupper på alle niveauer i en organisation.

Formål: 

At få kolleger/ledere til at rykke sammen og trække i samme retning, hvorhver enkelt tager fuldt ansvar for både egen rolle og helheden.

Metode:

Med velafprøvede værktøjer og dyb psykologisk indsigt guider coachen en proces, hvor gruppen fordybes i nogle dage sammen med coachen for at snakke tingene grundigt igennem. Dialogen er i trygge hænder, ikke fordømmende, venlig og direkte med god plads til at alle kommer til orde, og at alle får tænkt sig grundigt om. Dertil kommer en let stemning og øvelser, der skaber humør samtidig med at de illustrerer vigtige pointer i netop denne gruppe.

Gruppen forlader hinanden med håndslag på en ny retning/nyt mål, fælles forståelse af kommunikation og helhed; aftaler om konkrete aktiviteter, og hvem der er ansvarlig for hvad.

Tag kontakt for et møde, hvor vi taler om netop jeres udfordringer -  og aftaler om vi skal lave et tilpasset forløb.

 

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Jeg blev opmærksom på at også humor og en uhøjtidelig tilgang til mig selv er gode egenskaber når jeg vil opnå mål for mig selv og min organisation.
Berit Sanne Andersen, overlæge og leder