Sæt dig op til julen og andre vigtige sager

20. december 2016

En gave til dig, der har fundet herind.

Her er en podcast med en visualisering, hvor du kan sætte dig op til julens travlhed og glæder.

Den kan også bruges til at forberede sig mentalt til et vigtigt møde eller andre situationer, hvor du gerne vil være mentalt klar og i ro.

Du kan lytte ved dagens begyndelse

eller afslutning for at skabe ro i dit indre med glæde og energi.

Visualiseringen varer omkring 13 minutter, og jeg anbefaler at have papir og blyant i nærheden. Ligesom jeg foreslår, at du lytter et sted, hvor du sidder godt og har fred og ro i et kvarters tid.

Når du trykker på linket, går visualiseringen straks i gang. Der går et par sekunder, før jeg begynder at sige noget, så du kan nå at pause den.

PS Hvis du vil have sne til jul, kan du kigge og lytte til islandske Halldór G. Pálssons sang "Island", hvor 30.000 korsangere fra hele Island forenes. Pálsson har i 3 år rejst hele Island rundt og optaget kor, der synger sangen. Han har derefter klippet alle stemmerne sammen.

Audio: 

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

Jeg blev opmærksom på at også humor og en uhøjtidelig tilgang til mig selv er gode egenskaber når jeg vil opnå mål for mig selv og min organisation.
Berit Sanne Andersen, overlæge og leder