Conscious Communication

Vi har mange års erfaring i at arbejde med heste som spejle for kommunikation. Heste er instinktive flokdyr og byttedyr og er derfor yderst følsomme for kropssprog hos de mennesker, der arbejder med dem. Det giver kontant afregning på, om det virker eller ikke virker, når man ønsker noget bestemt af hestene. Her arbejder vi derfor konstant med dynamikken imellem at sætte tydelig retning og samarbejdet med hesten for at få det til at ske. Med heste bliver det sjældent, som man havde forestillet sig, men med lydhørhed kan det smukkeste samarbejde opstå. 

SEAS-NVE har i en del år brugt vores kursus, Conscious Communication, med heste som et led i at arbejde med den individuelle forståelse af ledelse. Kurset kan bestilles til forløb internt i organisationer eller grupper med fælles interesser for lederskab. Når man arbejder individuelt og observerer andre, lærer man i samarbejde med coachens fælles refleksion, meget om, hvordan man rent faktisk kommunikerer - ikke alene med heste, men i lige så høj grad med mennesker. "Conscious Communication er et kursus helt i top og en af mine største oplevelser som menneske og som leder", siger direktør Jesper Hjulmand.

For en afdeling i LEGO har vi brugt hestene til at skabe forståelse for, hvordan et team arbejder sammen, og hvordan hver især bidrager i opgaver, der kræver tilpasning til forholdene og fleksibilitet, fordi heste bevæger sig og reagerer på kommunikation med kroppen. Når et team skal få en flok heste til at arbejde, tester man, om aftalerne holder, om man kan kommunikere midt i kaos, om alle er fleksible og kan tilpasse sig forandringer - og med det som udgangspunkt træner vi teamet til et samarbejde, der går op i en højere enhed.

Læs hvad kunderne siger.

Tag kontakt til Mette Holm for at høre mere og få en uforpligtende snak om jeres udfordringer.

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

det er en af de bedste danse, jeg har været budt op til
Annette Nørgaard, kundechef