Wise Woman - Robust Lederskab

Et kursus i helhedsorienteret lederskab med fokus på den menneskelige faktor i ledelse, som tager grundigt fat i det mentale, det psykologiske, læring i praksis og det store perspektiv i dit lederskab. Du kan tilmelde dig et åbent forløb, når det er i kalenderen eller kontakte Mette Holm, hvis du er interesseret i en uforpligtende dialog om din organisations behov og udfordringer.

På kurset vil du opleve høj intensitet; en let og ufordømmende stemning; at vi når utroligt meget; at se dit liv og lederskab i en større sammenhæng, som kvalificerer, det mål, du sætter dig; at se dine udfordringer i et nyt lys.

Du vil føle dig i godt selskab; at du bliver udfordret med venlig bestemthed; at du har så meget at byde på; at du er i din fulde ret til at udtrykke dig med tydelighed; en høj energi og virkelyst; at sårbarhed ikke er en svaghed, men en stor styrke.

Du vil erfare at følelser i det daglige kan løbe af med dig, underminere dig, hæmme dig - og på kurset finde ud af, hvad du kan gøre som modvægt, så du kan udfolde dit fulde potentiale som leder og transformere uligevægt til en dynamisk trang til at brug dig selv og din power i hele dit liv. Du vil erfare, at du (og andre) har et fundament af mange styrker.

Du vil opnå en visionær plan; handlekraft; effektivitet, defineret som evnen og viljen til at skelne, for eksempel imellem hvad der er vigtigt, og hvad der kan vente; en forståelse af, hvad du kommer af, og hvordan det kan bringe dig videre til næste niveau af læring; værktøjer der kan bruges i dit daglige lederskab.

 

Wise Woman består to moduler, der kan tages uafhængigt, men med fordel i rækkefølge:

Modul 1 i Jylland: Udfold din Styrke

Udfold din vision med gennemslagskraft og mental styrke

Modul 2 på Island: Udfold din Power

Udfold din ukuelighed og din evne til at transformere det, der holder dig tilbage for at lede med power

 

10 karaktertræk ved den Robuste Leder:

1/ Hun bruger hovedet og kombinerer den visuelle med den analytiske del af hjernen til at skabe en klar retning.

2/ Hun bruger hjertet, fordi hun ved, at motivation kommer fra ægte, dybfølt engagement og omsorg for sig selv og andre.

3/ Hun er stolt af sine kompetencer og sin evne til at lære nyt.

4/ Hun bliver motiveret af modgang, bruger sine styrker og giver slip på fortidens fortrædeligheder.

5/ Hun er bevidst om sin energi, lader ikke andre dræne den, er passioneret og ser muligheder.

6/ Hun lærer af de bedste, og lader sig ikke nøje med at lytte til dem, der tilfældigvis er i nærheden, men opsøger selv inspiratorer.

7/ Hun tager gerne det første skridt, også ud på tynd is, for at vise vejen for sig selv og andre.

8/ Hun tror på sine intuitive idéer og affejer dem ikke som sære, men som en stor styrke.

9/ Hun har et stærkt fællesskab omkring sig af mennesker, der ikke taler hende efter munden, men udfordrer og støtter.

10/ Hun kommunikerer højt og tydeligt - også og især, når hun er i modvind. Her løfter hun hovedet og lader håret flyve.

 

Mette Holm

Mette holm

Efter at have arbejdet med toplederudvikling i mange år valgte jeg i 2010 at blive selvstændig for at skærpe fokus på mental styrke og mindset for udvikling og læring i ledelse og organisation.

Læs mere om Mette Holm

Nyheder

For me this is a course that is still alive also half a year after and beyond, as it has given me a set of very concrete tools as well as a valuable contribution to my personal journey.
Agnete Gamborg, vice president